Een make-over voor uw tuin

Uitgekeken op uw huidige tuin? Recent opgeleverde nieuwbouwwoning? Schakel ons in en wij gaan samen met u aan de slag om de tuin van uw dromen te realiseren. Het proces begint met een tuinontwerp, vervolgens wordt dit tuinontwerp uitgevoerd en uw tuin aangelegd. Heeft u verder geen groene vingers? Geen probleem: wij verzorgen ook het tuinonderhoud.

Tuinontwerp

Het opnieuw inrichten van uw tuin start met een mooi ontwerp. Dat is echter makkelijker gezegd dan gedaan: het "binnengevoel" naar buiten doortrekken is moeilijker dan u denkt. Daarnaast moet uw tuin er in alle seizoenen natuurlijk aantrekkelijk uitzien. Aan de hand van uw wensen, ideeën en budget wordt een ontwerp op maat gemaakt. Dit wordt helemaal met u doorgelopen, zodat het ontwerp voor 100% aan uw wensen voldoet.

Tuinaanleg

Als het ontwerp klaar ligt is het natuurlijk zaak om dit ontwerp zo snel mogelijk uit te voeren, zodat u weer snel van uw tuin kunt genieten. Het aanleggen van een complete tuin is geen kleine klus. Wij doen de complete verbouwing en leggen uw gehele tuin aan van bestrating tot beplanting, van vlonders tot tuinhuisjes.

Tuinonderhoud

Een tuin is nooit af. Bomen, bloemen en planten groeien en moeten daarom goed gesnoeid worden om de opzet van uw tuin te behouden. U wilt natuurlijk elk seizoen optimaal van uw tuin blijven genieten. Schakel ons daarom in voor het onderhoud van uw tuin. In overleg met u komen we tot een overeenstemming wat betreft de werkzaamheden en de frequentie van de bezoeken.