Tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud in Huizen

Uitgekeken op uw huidige tuin? Recent opgeleverde nieuwbouwwoning? Schakel Van der Zwaan Hoveniers in en wij gaan samen met u aan de slag om de tuin van uw dromen te realiseren. Het proces begint met een tuinontwerp; vervolgens wordt dit tuinontwerp uitgevoerd en uw tuin aangelegd. Heeft u verder geen groene vingers? Geen probleem: onze hoveniers verzorgen ook periodiek tuinonderhoud in Huizen en omgeving.

Tuinontwerp

Het opnieuw inrichten van uw tuin start met een mooi ontwerp. Dat is echter makkelijker gezegd dan gedaan: het "binnengevoel" naar buiten doortrekken is moeilijker dan u denkt. Daarnaast moet uw tuin er in alle seizoenen natuurlijk aantrekkelijk uitzien. Aan de hand van uw wensen, ideeën en budget wordt een ontwerp op maat gemaakt. Dit wordt helemaal met u doorgelopen, zodat het tuinontwerp voor 100% aan uw wensen voldoet. Zo kunt u erop vertrouwen dat u nog lang zult genieten van uw droomtuin.

Tuinaanleg

Als het ontwerp klaarligt, is het natuurlijk zaak om uw tuin aan te leggen, zodat u weer snel buiten op het terras of het gazon kunt genieten. Het aanleggen van een complete tuin is geen kleine klus. Van der Zwaan Hoveniers uit Huizen voert de complete verbouwing uit en legt uw gehele tuin aan van bestrating tot beplanting; van vlonders tot tuinhuisjes. Onze ervaren hoveniers hebben een passie voor tuinen en dat ziet u terug in het tot in de puntjes verzorgde resultaat!

Tuinonderhoud

Een tuin is nooit af. Bomen, bloemen en planten groeien en moeten daarom goed gesnoeid worden om de opzet van uw tuin te behouden. U wilt natuurlijk elk seizoen optimaal van uw tuin blijven genieten. Schakel Van der Zwaan Hoveniers daarom in voor het onderhoud van uw tuin. In overleg met u komen we tot een overeenstemming wat betreft de werkzaamheden en de frequentie van de bezoeken. Neem vrijblijvend contact op om de mogelijkheden voor tuinonderhoud te bespreken met onze hoveniers!